Якби споживачі знали, як курчат, вирощуваних були виховані, вони ніколи не їдять їхнє м'ясо


Опубликованно 12.01.2018 16:36

Якби споживачі знали, як курчат, вирощуваних були виховані, вони ніколи не їдять їхнє м'ясо

У 2012 році відзначається стрибок вперед для захисту тварин у країнах Європейського Союзу. Фермери більше не дозволялося тримати курей-несучок у безплідній батареї клітини менше, ніж аркуш паперу формату A4. Замість цього, мінімальні вимоги, що курей тримають у клітці розміром з аркуш паперу формату A4, з додатковою листівка розміру трохи загальний простір, що дозволяє їм дряпати і гніздо. Вони відомі як збагачені клітини.

Активісти захисту тварин хотіли б бачити їх теж скасували, сказавши, що вони ледве зводять різницю в здатності птахів, щоб висловити своє природне поведінку і життя, вільну від стресу. Близько половини з яйця ми їмо досі виробляється в клітинних системах. Ми, залазячи з куркою батареї. І це вкидання душі теж працівників Детальніше

Повний debeaking щоб уникнути курки дзьобають один одного більше не пускали, але дзьоб-кліпінг раніше дозволено у курей-несучок. Їх основний орган почуттів зазвичай обрізається на день, будь то в клітці або на вільному випасі. Прогрес тут у тому, що фермери повинні використовувати інфрачервоні лазери, щоб вести процес, а не гарячим лезом попередніх днів. Вона чистіша, але залишається болючим для птиці.

Промислових курей-несучок були виведені, щоб виробляти більше і швидше, що лежать близько 320 яєць за життєвий період близько 72 тижнів, порівняно з продуктивною життя близько чотирьох років в більш традиційних порід, які лежали на частку ставки. Це висока інтенсивність виробництва, як правило, впливає на їх кістках, які можуть стати крихкими і легко ламаються; птахи стають підкреслено – чого дзьоб кігті, якщо це необхідно – і млявий.

Нові лінії битві за благополуччя фабрики-ферми тварин були складені, як президент Обама прибув до Лондона в четвер, щоб сприяти Трансатлантичного торговельного та інвестиційного партнерства (ТТИП) з Європою. США, довгий час вважався відстаючим на співчуття у сільському господарстві, підштовхує до Європи, щоб відкрити свій ринок для американського м'яса, яке виробляється за іншими стандартами. Спір про цих стандартів призвело в останні тижні в США з серією гучних повідомлень у ЗМІ про жорстокості властиві свої методи виробництва продукції тваринництва. Це питання було на порядку денному у Великобританії в цьому місяці, після того, як уряд крок, щоб дозволити птахівництва переписати коди благополуччя. Різкий розворот у відповідь на суспільний резонанс за пропозицією в черговий раз кинули уваги на те, як ми ставимося до нашої фермі тварин.

Вплив інтенсивного виробництва на захворювання курчат-бройлерів вирощених для м'яса також стали предметом пильної уваги ще раз. Уряд барбоса, Агентство з харчових стандартів, був змушений оголосити про те, що він припиняє свою рітейлера-на-рітейлер тести бройлерів для харчових отруєннях помилка кампілобактер. Зміни в обробку на заводах, зробило неможливим для ФВА для продовження свого вельми ефективної роботи поіменного перерахування і осоромлення супермаркети з найгіршими показниками бактерій.

Життя курчат-бройлерів не набагато легше розглядати, ніж ті яйця-шарами. Багато досліджень було присвячено генетичного відбору, щоб виробити найбільш економічно ефективної птах. Королівське товариство захисту тварин випустило брошуру кілька років тому, що для мене все ж вона найкращим чином ілюструє, що це означає для курей. Серія фотографій, зроблених з різницею в кілька днів показали нормальний, традиційно розводять яйце-курка-несучка, як він виростає з пташеняти до погашення. Під були паралельні фотографії сучасних бройлерних прийняті з тією ж періодичністю. На дев'ятий день, на бройлерних ногах ледве може тримати її об'ємна груди з землі. На 11 день, він пижиться, щоб подвоїти Розмір свого кузена. Схоже, ожирінням дев'ятирічний стоячи на ногах п'ять-річний. Вдень 35 він більше схожий на важкоатлета на стероїдах і гномів яйце-несучок.

Курчат на бройлерної птахофабриці в Таїланді. Фото: Тьєррі Falise/Getty Зображення

У 1957 році середній період росту для їжі курку, щоб досягти забійній вазі склав 63 дні. До 1990-кількість днів зростання була знижена до 38, а кількість корму потрібно вдвічі.

Але генетичний відбір випускати птахів, які працюють як фабрики одиниць продукції створює серйозні проблеми зі здоров'ям. Їх кістки, серце і легені не витримують. Велика частина бройлери страждають від проблем з ногами. Ви можете ознайомитися з сигнальним Хок горить – темно-червоні плями на нозі навколо колінного суглоба в магазини, які викликані на корточках в брудній підстилки, тому що їх ноги болять і деформуються. Кульгавість-це не тільки проблема добробуту. Птахи, які сидять в правила сора страждають більш захворювання шкіри. Смертей від серцевих нападів або опухлі серця, що не може постачати достатньо кисню, щоб їх роздуті м'язи грудей також поширені. Тому що бройлери ростуть неприродно швидко, ті, які зберігаються для розмноження і, отже, не забивають на шість тижнів, але дозволило досягти статевої зрілості приблизно 15-18 тижнів – повинен бути голодним, інакше вони стануть надто великими, щоб зчепитися.

У інтенсивно вирощують бройлерів, зазвичай зберігаються в штучно освітленому сараї близько 20 000-30 000 птахів. Комп'ютери керування системами опалення та вентиляції, системи подачі корму та води. Воду і годувати лікувальними препаратами для контролю паразитів або з масою дози антибіотиків, як це необхідно. Номери прибираються лише в кінці кожного циклу, тому після двох-трьох тижнів на підлозі в сараї, повністю покритий фекаліями і повітря прагне бути їдким аміаком.

Утримання тварин у такій ізоляції дозволяє хвороби швидко поширитися. Незважаючи на те, що говорить він скоротив її застосування антибіотиків різко з 2012 року і тепер виробляє майже половину країни поки становить лише 22% всіх антибіотиків, які застосовуються на Британських сільськогосподарських тварин, зберігається серйозна стурбованість тим, що надмірне використання препаратів на тварин вносить внесок у стійкість до антибіотиків. Експерти попереджають, що ми близькі до точки, в якій людська медицина може опинитися без ефективних ліків, що рятують життя.

У Великобританії, щільність посадки зазвичай становить 38кг птахів на один квадратний метр – площа менша, ніж аркуш паперу формату A4 для кожної зрілої курки. На вільному вигулі і органічного виробництва наполягають на більш просторий, але наші типові неділю смажена курка буде мати більше можливостей в духовці, коли помер, ніж жити на фермі. Щоб збільшити врожаї, хлібороби часто затоварення своїми куренями на початку циклу, а потім прорідити деякі птиці на забій бо інакше кури не будуть мати достатньо місця, щоб рости. Проріджування – коли працівники калл деякі з курей, ловити їх за ноги – це стрес, а точка, в якій захворювання часто можуть увійти в сарай. Практика вносить значний внесок у поширеність кампілобактера в зграї. Campylobacter-це потенційно смертельно небезпечні для людини і найбільш частою причиною харчових захворювань людей у Великобританії, постраждало більше 250 000 чоловік в рік. Чому ми думаємо, що це прийнятно, щоб очікувати, що люди з низьким доходом, щоб нагодувати своїх дітей біднішими заводських сільськогосподарських продуктів харчування? Філіп Lymbery, жалю у світі сільське господарство

Шкіра шиї курей часто є найбільш забрудненою частиною птиці. Процесори вже почали різати його на заводі, який додає до вартості, але видаляє деякі бактерії навантаження – хороша новина для споживачів, але так як саме ця частина птахи, що АФН збирав для тестів, розвиток і кінець програми. ССА заявила, що вона залишається відданою боротьбі з кампілобактера в якості пріоритету.

Захисту тварин прагне опинитися в часи жорсткої економії, віднесені до розкоші в особі потребу в дешевих продуктах харчування. Але якщо влада думала, що люди занадто важко доглядати, вони помилялися.

Коли зламав новини, що Департамент навколишнього середовища, продовольства і справах сільських районів (Дефра) планується здати роботу по складанню керівництва коди на ферму тварин у промисловості, починаючи з птахівництва в кінці цього місяця, близько 150 000 осіб підписали петиції з запереченням. Дефра швидко відмовилися від цього плану, до жаху британської Ради птиці. "Ми були дуже розчаровані рішенням, намір полягало в тому, щоб довести керівництво до сучасних стандартів", - сказав директор з політики Річард Гріффітс. "Дефра не мають ресурсів, щоб переглянути коди більше."

Прес-секретар Дефра сказав: “ми дотримуємося найвищих стандартів добробуту тварин у світі, і ніякі зміни були запропоновані в законодавство. Ми хочемо звернути більш пильну увагу спеціалістів сільського господарства, щоб забезпечити нашим кодекси соціального забезпечення відображають останні наукові і ветеринарних розробок.

“Ми вважаємо, що ми можемо досягти цього шляхом збереження діючих законодавчих кодексів. Робота в галузі сільського господарства має неоціненне значення і ми будемо продовжувати працювати з ними, щоб забезпечити нашим керівництвом оновлюється, щоб максимально допомогти їм дотримуватися наші стандарти добробуту".

Коди благополуччя не оновлювалися з 2002 року. (Близько чверті бюджету Дефра був скорочений в Попередній коаліційний уряд, і Департамент буде побачити 15% подальше зниження протягом цього парламенту.)

У той час як держава з'являється у відступ від стандартів, великого бізнесу, реагувати на проблеми своїх клієнтів, є, як не дивно, випереджальних темпів у деяких областях.

У Великобританії і Континентальній Європі, Макдональдс, сэинзбери, кооператив, М&S і waitrose переїхали в клітку-безкоштовне виготовлення для яєць, які вони продають. Теско яйця зараз теж близько 70% клітин, у той час як waitrose і M і s були застосовані ті ж стандарти на яйця, які використовуються в якості інгредієнтів в інших продуктах. У США, Walmart прийняв на себе зобов'язання щодо поетапної яйця в клітині протягом найближчих 10 років. Група кампанії співчуття у світі сільське господарство застосовує тиск на asda у Великобританії наслідувати приклад своєї материнської компанії.

Асда сказав, що збереження ціни, які збагатили клітина систем зробили можливим для споживачів вибір на стандарти добробуту. "Наші клієнти говорять нам, що вони хочуть мати вибір, який є, чому ми пропонуємо широкий спектр рекламних яйцями від розумних ціною до вільного вигулу, все чітко марковані для клієнтів, щоб прийняти інформоване рішення."

Для Філіпа Lymbery, головний виконавчий співчуття у світі сільське господарство, довід про те, що інтенсивне сільське господарство є виправданим тому, що найгірші люди потрібні дешеві м'ясо або яйця-це образа для тих з низькими доходами. Інтенсивно вирощені курки в три рази більше жиру, на третину менше протеїну і менше корисних Омега-3 жирних кислот, ніж це було в 1970-х роках.

"Тримати курей в жорстоких умовах виробляє біднішими продукту", - сказав він. "Чому ми думаємо, що це прийнятно, щоб очікувати, що люди з низькими доходами змушені годувати своїх дітей біднішими заводських сільськогосподарських продуктів харчування?" ПТИЦІ ЗА НОМЕРАМИ

? Є більше курки в світі, ніж які-небудь інші види птахів: понад 50 мільярдів з них щорічно вирощується для їжі.

? Ринок Великобританії яєць вироблено 10,02 млрд яєць були імпортовані в 2015 році і ще 2 мільярди.

? Британська м'ясна промисловість птахофабрика виробляє близько 875 мільйонів курей, індиків 17 млн., 16 млн. качок і гусей 250,000 в рік для споживання.

Рахунків ? птиці близько половини (49%) всього м'яса їдять у Великобританії.

? Кожен день, 33 млн. яєць їдять у Великобританії.

? Близько 47% проданих яйця вільний діапазон.

? Великобританії яєчної промисловості оцінюється в ?895m в продажах.

Джерела: британський яєчної промисловості Ради / британська Рада по Птахівництву/ співчуття у світі сільське господарство


banner14

Категория: Красота