Незручні факти про тваринництві | листа


Опубликованно 07.11.2017 02:26

Незручні факти про тваринництві | листа

George Monbiot страх з небагатьох британських фермерів (до побачення і скатертиною дорога – тваринництво, 4 жовтня) вийшли на новий рівень, коли він писав, що "багату мозаїку лісів та інших місць проживання, які колись покривали наші пагорби були стерті" і звинуватила нас в тектонічний дрейф, який переїхав до Великобританії від екватора до Полярних, можливо, 300м років тому. В іншій частині своєї статті він змішані незв'язані науки зі всіх куточків земної кулі з особливими претензіями зазначив, ексцентриків, і припустив, що ми повинні орати непридатні землі для вирощування сої, яка не буде рости в цьому кліматі, щоб зробити штучне м'ясо в міських заводів.

Він не згадав незручні особливості британського жуйних тварин промисловості, таких як той факт, що більшість корм, який тварини отримують інші, ніж трава складається з побічних продуктів людської харчової промисловості, таких як Пивоварів зерна, цукрових буряків та плодових соків з м'якоттю, більшість з яких доведеться йти на смітник, якщо корови і вівці не утилізувати його. Без доходів від цієї форми переробки, ціни на продукти в магазині буде збільшуватися. Нам потрібно стримати надмірне споживання м'яса, і нам потрібно діяти на зміну клімату, але ця стаття викликає нерозуміння, що призведе до затримки необхідних змін.Х'ю JonesSt Клирс, Кармартеншир

• Худоба вже давно є частиною основи і качка нашій місцевості, і питання про його потенційна роль у викидах парникових газів та інших видів забруднення не може бути змилися. Порівняно з іншими секторами, сільське господарство зробив погано. Викиди зросли з 2010 року, незважаючи на зростаючу актуальність діяти. Це не означає, що ми повинні позбутися від усього поголів'я. Ці питання є складними. Навіть їжа, клімат дослідної мережі, привів Джорджа Monbiot, приходить до висновку, що випас худоби має обмежене місце в стійкої продовольчої системи.

Для нас, це обмежене місце означає, що люди у Великобританії їдять менше, але більш якісних тварин продуктів, будь то молочні продукти, яйця або м'ясо. Він також вимагає їжі ще багато рослин і складних зростаючий попит на білках тваринного походження. Завдання сільського господарства-зробити перехід до більш стійкої і надійної системи, набагато менш залежною від викопних видів палива і створені для підтримки здорового населення. Ми знаємо, що це можливо, тому що деякі фермери вже роблять це, і дуже успішно.Грем WillisFood і сільське господарство кампанії, кампанії по захисту сільській Англії

• З цього приводу Джордж Monbiot євангельське завзяття приховує деякі фундаментальні практичні аспекти. По-перше, багато пасовищ просто непридатна для вирощування культур. Наприклад, органічні один фермер у Дартмурі мені підказує, що його земля буде успішно рости тільки трава. Він органічно господарства і гною дозволяє комахам процвітати, заохочуючи велика кількість і різноманітність птахів сільгоспугідь. Багато орних ферм, з їх величезною площею монокультури, часто в пустелях, де дика природа.

По-друге, висновок про те, що тваринництво-це жорстоко, це несправедливо і образливо. Як і багато фермерів, мій друг сильно дбає про природному середовищі і благополуччя своїх тварин. По-третє, rewilding б завжди бути такою гарною ідеєю? Це ймовірно призведе непрохідні зарості чагарника. У нас є глибока любов до нашого ландшафту фармед формується значною мірою за рахунок випасання худоби. Звичайно, мало хто з 99%, які не вегани будуть вважати веганство ціна, яку варто заплатити за його знищення.

У будь-якому випадку, замінивши м'ясо з овочами другого порядку пріоритету у екзистенційні питання зростання населення і глобального потепління. І, так, я м'ясоїд і переважна більшість людей твердо дотримуються думки, що найсмачніші страви на основі м'яса.Девід ThomasHereford

• Нашої залежності від м'яса є дзеркальним відображенням вікінгів, які колонізували Гренландію в Середні століття. Хоча риба була доступна, вони продовжували розводити худобу, як цей порадилися соціальний статус. Коли клімат включений холодніше, вони загинули. Навпаки, жителі Tikopia, невеликого Тихоокеанського острова, занедбані свинарства у 17 столітті, як вони вболівали овочі і конкурують за їжу. Це може бути єдиний приклад суспільства, добровільно відмовившись від споживання м'яса, і це дозволило Tikopians для підтримки населення 400 чоловік на квадратну милю без звернення до сучасної сільськогосподарської техніки. Питання, поставлене в моїй книзі ген Гільгамеша є людство веде себе як Вікінги або Tikopians.Д-Р Робін Рассел-JonesStoke Щури, Бакінгемшир

• Це ще одна стимулююча стаття, але мені цікаво, чому George Monbiot не робить того, що істотних причин для не є тваринних продуктів є те, що розмноження, вирощування та вбивство розумних і не розумних тварин є жорстоким і жорстоким, і непотрібним для людини, щоб вижити і процвітати. Звичайно, додатковий пункт про те, що практика показує, що це також потенційно небезпечних для майбутнього добробуту людства теж важливий, але це не є суттєвою причиною для недопущення продукції тваринництва.Роджер GibbsLoughton, Ессекс

• Приєднатися до дискусії – по електронній пошті guardian.letters@theguardian.com

• Детальніше листи опікуна – натисніть тут, щоб відвідати gu.com/letters


banner14

Категория: Красота