Ви говорите помідор, стверджують ритейлери відходів: дослідження показують, що проблема виробництва


Опубликованно 14.10.2017 02:50

Ви говорите помідор, стверджують ритейлери відходів: дослідження показують, що проблема виробництва

До 87% непошкоджених, харчовими помідори збирають з комерційною Квінсленда ферми були браковані і відпрацьовані на основі зовнішнього вигляду, дослідження знайшло, звернувши увагу на проблему харчових відходів.

Тара Маккензі, еколог з Університету Саншайн-Кост, говорить, що в кожній точці ланцюжка поставок, харчовими помідори, які були трохи дивної форми або марковані або вважаються занадто маленьким або занадто великими були відхилені, тому що вони не відповідають ринковим стандартам для вищого, досконалого продукту. Вона знайшла між 68.6% та 86,7% продукції було відхилено.

За оцінками уряду, харчових відходів обходиться австралійської економіки 20 млрд доларів на рік. На грані: виробники бананів в Квінсленді жити в страху смертельного грибка Детальніше

Вчені обстежили ферми в Бандаберг, що мав два окремих ланцюжків постачань працює, щоб забезпечити помідори на ринках в Бандаберг та Брісбен. Очолюваний Маккензі, вони слідували помідори від точки збору до сортування та обробки, транспортування і зберігання.

Ферма вибрали річний обсяг в упаковці 4500 тонн, і були проведені бесіди з фермерами і робітниками по всьому ланцюжку постачань, щоб оцінити, як було прийнято рішення відхилити помідори. У дослідженні не розглядаються втрати предуборочного або побутових відходів.

Дослідження також показало, що від 70% і 84% вирощують помідори залишилися на місцях, тому що вартість збору і постачаючи їх на ринок більше, ніж який-небудь прибутку повинні бути зроблені.

Співавтор статті, опублікованій в журналі Horticulturae, д-р Лайла Сінгх-Петерсон, сказав, в той час як супермаркети були частково відповідальні за вимагають бездоганної продукції, політика супермаркети були, ймовірно, відображає очікування споживачів. Ферм повинні відповідати цим стандартам або в супермаркетах буде просто вибрати іншого постачальника Лайла Сінгх-Петерсон

"А ось у супермаркетах норми покладають на фермерів не дуже жорсткі, і ферм повинні відповідати цим стандартам або в супермаркетах буде просто вибрати іншого постачальника," Сінг-зазначив Петерсон.

“Відходи-це смішно. Регулювання повинно відбуватися на ринку, так що замість того, супермаркети диктують контракти з фермерами, регулювання має відбуватися через Центральний ринок".

Вона додала, що державна підтримка фермерів була в жалюгідному стані. Близько 4% австралійських фермерських доходів можуть бути віднесені до державної підтримки, вона сказала, що, порівняно з 61% в Норвегії і 52% у Південній Кореї.

"Ми дійсно відмовилися фермери і просто очікувати, що вони впораються з додатковою тиск на ринки", - сказала вона.

У дослідженні повідомляється про бесіди з співробітниками по всьому ланцюжку постачань. Одне поле менеджер сказав дослідникам: “ми вибираємо Розмір залежить від ціни днів ... якщо ціна трохи висока, ринок хоче, щоб дрібні помідори, а також. В іншому випадку, якщо ціна низька ... ми не збирайте дурницю". Хтось ще прокоментував, що стандарти супермаркет чекати свіжих продуктів, щоб "відповідати, як пакет Арнотта печиво".

Відхилено помідори кидають у полі Бандаберг. Фотографії: Університет Саншайн-Кост

Бандаберг виробників фруктів і овочів співпрацювали з дослідниками і дозволили їм пройти весь ланцюжок поставок. Керуючий директор організації, Брі гриму, сказав, що помідори, вирощені в області, а ті, у дослідженні були завжди призведе до більш високим рівнем відходів, ніж ті, які вирощуються в закритому обрізки ситуаціях.

Але рівень відходів була високою, і хлібороби питання давно турбує, - сказала вона.

"Ряд речей, які сприяють виробництву відкидаються, в тому числі форми, розміру, марок, рублів і комах діяльністю", - сказала вона. “Все, що ми можемо зробити-це продовжувати чинити тиск на супермаркети і показати, що ми ризикуємо, залишає галузь і дійсно, вже багато хто з нас мають як виробники просто не можуть звести кінці з кінцями. Ми продовжуємо відчувати тиск, який чиниться на нас із вище, вище, і нам нікуди йти.

"Ми хочемо справедливої ціни на продукцію, і ми повинні створити поінформованість їдця, щоб люди знали, що якщо вони побачать помідори за два долари за кіло, всі беруть участь у поставках продукції бере відсоток, що і люди повинні думати про те, що значить для фермера."

У дослідженні зроблено висновок про те, що послепромысловые втрати були з-за "умисні і усвідомлені дії ланцюга поставок суб'єктами, диктується головним чином за рахунок приватного харчовим стандартам і ринкової вартості, а не відсутність доступу до відповідної інфраструктури післязбиральної обробки".

"Суворі специфікації продукту, що застосовуються Приватна харчовим стандартам завдяки поєднанню асиметричних бізнес-практики супермаркет і купівельна поведінка споживачів розглядаються в ланцюжку поставок учасників, щоб бути основною причиною високих втрат продовольства і харчових відходів", - повідомляється в дослідженні.

"Враховуючи значний дефіцит досліджень втрат продовольства та харчових відходів у розвинених країнах, результати даної роботи вимагають великої дослідницької роботи, особливо в виробничого ланцюга постачання продовольства."


banner14

Категория: Красота