Приходько показала, як годує дитину грудьми


Опубликованно 01.06.2021 09:35

Приходько показала, як годує дитину грудьми

Бaгaтoдітнa мaти рoзпoвілa прo спрaвжню жінoчу крaсу і зaкликaлa свoїx "кoлeг" нe бігти зa ідeaльними фoрмaми, a любити сeбe такими, як є.

Відома українська співачка Анастасія Приходько нещодавно стала мамою втретє. Вона народила в березні, а 31 травня опублікувала в Instagram відверте фотоснимок, на якому показала, як годує новонародженого малюка грудьми.

Приходько додала по фотографії довгий пост, в якому написала относительно природу жінок і про теточка, що з ними роблять пологи.

"Жінки мають вправе) делать что-либо бути такими, якими нас створила сущность! Досить робити нас штучними! Одним пыхом ми набагато сильніші, ніж 100 років тому: ми вибили своє прерогатива голосувати, працювати, вести бізнес, водити машину, вибирати партнера, народжувати чи ні (я оборона чайлдфрі). Але чомусь, ми залишилися закутими в обмежених рамках примарної краси. Ми цінуємо красунь з глянцю більше, ніж тих, хто дав життя і виховав!" - відзначила Анастасія.

Також вона розповіла оборона те, що груди чтобы неї, в першу чергу, є символом материнства і продовження життя, а безграмотный "глянсовою красою", накануне якої вдаються щосили, жертвуючи мало-: неграмотный тільки своїм здоров'ям, але і привет'ям своїх дітей.

"Мами, я хочу, щоб ви перестали соромитися і засуджувати себя за "недостатню" красу і форми! Кожна з вы прекрасна!" - підсумувала співачка.

Нагадаємо, Приходько приховувала свою вагітність і розповіла насчет треті пологи через місяць, что-то около і не назвавши стать та ім'я малюка.


banner14

Категория: Шоу-бизнес