Герої серіалу Друзі розповіли про возз'єднання


Опубликованно 21.05.2021 09:15

Герої серіалу Друзі розповіли про возз'єднання

Eкрaннa дружбa aктoрів лeгeндaрнoгo ситкoму пeрeрoслa в спрaвжню, і вoни відчули бaгaтo сильниx eмoцій, кoли знoву зібрaлися рaзoм.

Нaпeрeдoдні виxoду спeціaльнoгo eпізoду пoпулярнoгo сeріaлу Друзі викoнaвці гoлoвниx рoлeй Джeнніфeр Eністoн, Кoртні Швелькокс, Ліза Кудроу, Девід Швіммер, Метт ЛеБлан і Меттью Перрі дали ексклюзивне інтерв'ю журналу People.

Легендарні "друзі" розповіли оборона своє возз'єднання вследствие 17 років і згадали для кумедні моменти зйомок.

"Маю таке відчуття, що ми можемо продовжити з того місця, мол зупинилися, і час не підвладний. Поєднані ми, крик там що", - підкреслила Ліза Кудроу.

"Ми думали: як но все це пережити і мало-: неграмотный розплакатися?" - відзначила Дженніфер Еністон.

Загалом всі актори погодилися, що ця подія на них вкрай емоційний досвід.













Относительно серіал, який канал NBC транслював з 1994 точно по 2004 рік, актори згадували залюбки і назвали тетушка пам'ятне, що зберегли після зйомок.

Отже, Еністон зізналася, що у неї после цих пір є одна із суконь Моніки (персонажа Кортні Пища для домен). Кудроу одягала кільця своєї героїні Фібі нате зустріч випускників.

Меттью Перрі (Чендлер) прихопив із квартири Моніки банку з-під печива з циферблатом, щоб подарувати її Кудроу, "тому що було таке, що если вона подивилася на лицо, то подумала, що це справжній годинник".

А Метт ЛеБлан (Джої) взяв рамку номерного знака з написом "Я люблю друзів" і помістив її нате машину Девіда Швіммера, який помітив це тільки из-за тиждень.

Сам Швіммер (Росс) стягнув зі свого кабінету в музеї малый плакат з написом "Професор Геллер".

"Оце й оттоманка, та це все", - заявив він.

Актори з фільму Друзі в обкладинці Peopleinstagram.com/people

После час багаторічних зйомок актори, які грали кращих друзів, дуже зблизилися та приятелюють за той бік екрана.

Свого часу вони навіть об'єдналися, щоб домовитися для рівне підвищення гонорарів в (видах кожного з них. У підсумку це призвело до самого того, що вони отримували до мільйону доларів за епізод.

Нагадаємо, спецвипуск серіалу Друзі вийде сверху екрани 27 травня. Новий епізод без- має сценарію - актори беруть планида у ньому як реальні людишки, а не як виконавці ролей.

Крім них, у спецвипуску задіяні запрошені зірки, серед яких футболіст Девід Бекхем, співак Джастін Бібер, південнокорейська група BTS, співачка Леді Ґаґа та ін.


banner14

Категория: Шоу-бизнес